Skip to content Skip to footer

DITDIT – DADA – DITDIT OCTOBER

FRIDAY 29.10.21
19h // DE RUIMTE // AMSTERDAM // 12,50 EURO (Diner: 19,50)

LINE-UP:
Marta Warelis / Mike Reed / Eric Boeren
ALARA ADILOW
ROBIN NIMANONG

Een innige verstrengeling van diner, dans, muziek, poëzie en theater. Een avond waarin een kakelvers seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 16,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok op tijd weten als je komt!

WIL JE MEE-ETEN? RESERVEER DAN SPOEDIG VIA
DITDITDADADITDIT@CAFEDERUIMTE.NL

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak

A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and theatre. € 19,50,- for three courses and 12,50 for all the performances. An evening where a great, season based dinner and performances become one. Please contact the chef on time!

PROGRAMMA

ROBIN NIMANONG
WhyNot nodigt danskunstenaar Robin Nimanong uit, een jonge maker die zich ten doel stelt om ongehoorde stemmen luid te laten klinken. Tijdens DITDIT-DADA-DITDIT presenteert hij een korte solo-versie van Bodyscan 223, een futuristische cyberpunk ervaring waarin het queer-lichaam van de danser wordt ingezet als getuigenis tegen discriminerende structuren in de samenleving.

ERIC BOEREN / MARTA WARELIS / MIKE REED
Drie internationale impro masters deze avond. Zeer speciaal is de komst van de fenomenale drummer Mike Reed uit Chicago, spilfiguur in de huidige muziekscene daar, als oprichter van de club Constellation en het invloedrijke Pitchfork Music Festival. Hij speelt samen met Marta Warelis en Eric Boeren, beiden zeer actief in de Amsterdamse scene en daarbuiten.

ALARA ADILOW
Alara Adilow (1988) is een dichter van Somalische afkomst woonachtig in Amsterdam. Ze publiceerde poëzie in De Revisor, Tirade, Poëziekrant, op Oote oote, DIG, en De Optimist. Momenteel werkt zij aan haar debuutbundel Mythen en stoplichten, die zal verschijnen bij Prometheus. Tevens is zij gastschrijver bij nY en werkt zij aan haar debuutroman.

MENU
Risotto van parelgort met gepofte biet en hazelnoten
Pastinaakpuree met geroosterde en gerookte peen, een parmezaan-notencrumble, en verse koolsalade
Lauwwarme appelkruimeltaart met rozenwater en verveine-coulis

HetHuis-AnnavanKooij-4938
Mikereed2