Skip to content Skip to footer

FRIDAY 27.03.20 CANCELED / POSTPONED

DUE TO THE CIRCUMSTANCES CONCERNING THE CORONAVIRUS, UNFORTUNATELY THERE WILL BE NO PERFORMANCES
19h // DE RUIMTE // AMSTERDAM // 12,50 EURO (Diner: 16,50)

DITDIT – DADA – DITDIT MAART

  • Lily Kiara
  • Rebecca Collins
  • Cees Walburgh Schmidt
  • Julie Kurris

Een innige verstrengeling van diner, dans, muziek, poëzie en theater. Een avond waarin een kakelvers seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 16,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok op tijd weten als je komt!
//
A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and theatre. € 16,50 for three courses and 12,50 for all the performances. An evening where a great, season based dinner and performances become one. Please contact the chef on time!

WIL JE MEE-ETEN? RESERVEER DAN SPOEDIG VIA DITDITDADADITDIT@CAFEDERUIMTE.NL

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt tim met groenten, kruiden en fruit van het seizoen en het liefst uit moestuinen in Amsterdam-Noord. Houd dit event in de gaten, het menu wordt binnenkort bekend gemaakt!

MUZIEK/POËZIE: Lily Kiara (zang/gitaar/poëzie)
De veelzijdige kunstenares Lily Kiara houdt zich al drie decennia bezig met dans en muziek. In de Ruimte zagen wij haar vaker met haar band The River, omringd door improvisatiemuzikanten, maar Lily is ook een puike singersongwriter en dichter, met mooie, sensitieve taalvondsten.

PERFORMANCE: Cees Walburgh Schmidt
Theatermaker Cees Walburgh Schmidt brengt een verslag uit van een plan dat hij helemaal op eigen houtje heeft uitgevoerd, geïnspireerd door de hagepreken. Op 26 plekken in Nederland, België en Noord-Frankrijk heeft hij vanuit een idee van zelfredzaamheid een tekst voorgedragen, zonder iemand toestemming te vragen, maar ook zonder dat iemand ervan wist.

DANS: Rebecca Collins

PERFORMANCE: Julie Kurris
Julie is benieuwd hoe ze van tekst muziek kan maken. In deze performance zet ze al haar dromen op z’n kop en vlecht ze hen in een staaltje vertelwerk.

DITDIT-A5-achter-01