Skip to content Skip to footer

FRIDAY 29.11.19 Ditdit-dada-ditdit

20.30 // DE RUIMTE // AMSTERDAM // 12,50 EURO (Dinner: 16,50)

  • Duplum Duo (Þóra Margrét Sveinsdóttir en Björk Níelsdóttir)
  • Guus en Wim Janssen
  • Laura Mentink
  • TBA

Een innige verstrengeling van diner, dans, muziek, poëzie en theater. Een avond waarin een kakelvers seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 16,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok op tijd weten als je komt!

MUZIEK: Duplum Duo (Þóra Margrét Sveinsdóttir en Björk Níelsdóttir)

Geïnspireerd door moderne poëzie speelt het IJslandse duo Þóra Margrét Sveinsdóttir (altviool) en Björk Níelsdóttir (stem) verbeeldende muziek. Het zijn twee instrumenten die je zelden bij elkaar hoort in een bijzondere vorm en in intieme setting.

https://www.duplumduo.com/

VOORDRACHT / THEATER: Laura Mentink
Laura Mentink is toneelspeler, schrijver en maker. Ze studeerde in 2007 af aan de Arnhemse Toneelschool en speelde o.a. bij NT Gent, Hotel Modern, Bonheur, ’t Barre Land en Maatschappij Discordia. Voor Ditdit-dada-ditdit maakt ze een theatrale performance van teksten van haar hand.

http://lauramentink.nl/

MUZIEK: Guus en Wim Janssen

Pianist en componist Guus Janssen werkte samen met het Schönberg Ensemble, het Koninklijk Concertgebouworkest én is de vaste pianist van de Instant Composer Pool Orchestra. Hij behoort tot de meest veelzijdige muzikanten van de afgelopen vijf decennia. Guus speelde talloze malen met broer, drummer en schilder Wim Janssen: een even universeel kunstenaar die achter ketels uitblinkt in subtiele improvisaties en levendige interacties.

Zelden speelden zij als duo, vanavond wel.

www.guusjanssen.com