Skip to content Skip to footer

DITDIT – DADA – DITDIT NOVEMBER

FRIDAY 26.11.21
17:30h // DE RUIMTE // AMSTERDAM // 12,50 EURO (Diner: 19,50)

LINE-UP:
Karel van der Eijk
Akim Moiseenkov
EDNA AZULAY
STRANGE STRANGERS

Een innige verstrengeling van diner, dans, muziek, poëzie en theater. Een avond waarin een kakelvers seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 19,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok op tijd weten als je komt!

WIL JE MEE-ETEN? RESERVEER DAN SPOEDIG VIA
DITDITDADADITDIT@CAFEDERUIMTE.NL

17:30: deuren open / eerste gang
18:00: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak

A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and theatre. € 19,50,- for three courses and 12,50 for all the performances. An evening where a great, season based dinner and performances become one. Please contact the chef on time!

MENU
VOOR Gerookte rode bietencreme met geblakerde bloemkool en amandelen
HOOFD Aardpeerfrittata met dragon, geblakerde andijvie en met venkelzaad geroosterde pompoen en aardappel
DESSERT Misopeer met citroenroom en zonnebloempitcrumble

Akim Moiseenkov
Uitvinder, componist, toetsenist, vocalist, producer Akim Moiseenkov is een duizendpoot en gebruikt vaak chaos om verhalen te vertellen, bijvoorbeeld met zijn band Stopcontact.

Karel van der Eijk
Karel van der Eijk is beeldend kunstenaar. Hij staat bekend om zijn installaties waarin geluid en mechaniek vaak de basis vormen. Soms kunnen zijn installaties met een druk op de knop bewegen, dan weer worden ze bespeeld als een muziekinstrument. Dit gebeurt door het publiek of door de kunstenaar zelf.

Strange Strangers
Strange Strangers is een Rotterdams dansgezelschap dat het werk van Danielle Huyghe als uitgangspunt heeft.
Danielle Huyghe verkent de grenzen tussen dans en fysiek theater en speelt met de integratie van muziek en film in haar choreografieën. Haar producties zijn energiek, intens, meeslepend en fysiek. Danielle behandelt onderwerpen die te maken hebben met menselijk gedrag, de thema’s angst en onzekerheid verwerkt ze in haar producties en films. Voor haar zijn deze gevoelens nauw verbonden met de haastige en claustrofobische tijden waarin de mensheid zich bevindt.

Edna Azulay

Edna Azulay (1995) schrijft poëzie, toneel en performt. In 2020 studeerde ze af aan de opleiding Writing for Performance aan de HKU. Met haar afstudeerwerk Een lichaam van water kan niet breken, een verzameling liefdesbrieven over liefde, identiteit, muziek, utopische verlangens, the in-between en the not-yet-here, won ze de onderzoeksprijs van de theaterfaculteit. Belangrijke thema’s in haar werk zijn queer utopieën, vervreemding, seksualiteit en verlangen.

Karel vd Eijk cBas Uterwijkaangepast
achtergond(1)
Strange Strangers