Skip to content Skip to footer

FRIDAY 27.09.19 Ditdit-dada-ditdit

20.30 // DE RUIMTE // AMSTERDAM // 12,50 EURO (Dinner: 16,50)

  • Sanem Kalfa (zang)
  • Marielle Groven (viool)
  • Laura Mentink (voordracht)
  • Antonia Steffens (dans)

Een innige verstrengeling van diner, dans, muziek, poëzie en theater. Een avond waarin een kakelvers seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 16,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok op tijd weten als je komt!

WIL JE MEE-ETEN? RESERVEER DAN SPOEDIG VIA DITDITDADADITDIT@CAFEDERUIMTE.NL

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt tim met groenten, kruiden en fruit van het seizoen en het liefst uit moestuinen in Amsterdam-Noord.

MUZIEK: Marielle Groven
De Canadese componist, improvisator, violiste en pianiste Marielle Groven woont momenteel in Amsterdam. Ze heeft een intense benaderingswijze en performance. ‘Haar muziek, zowel gecomponeerd als geïmproviseerd, zet de schoonheid en complexiteit van rauwe geluiden voor het voetlicht’. Vanavond speelt ze een solo met invloeden van art-rock, stoner metal, drone en freak folk invloeden.

http://www.mariellegroven.ca

VOORDRACHT / THEATER: Laura Mentink
Laura Mentink is toneelspeler, schrijver en maker. Ze studeerde in 2007 af aan de Arnhemse Toneelschool en speelde o.a. bij NT Gent, Hotel Modern, Bonheur, ’t Barre Land en Maatschappij Discordia. Voor Ditdit-dada-ditdit maakt ze een theatrale performance van teksten van haar hand.

http://lauramentink.nl/

MUZIEK: Sanem Kalfa
Bijzonder aan de Turkse zangeres Sanem Kalfa is dat ze haar indrukwekkend zuivere en hartverwarmende stem als instrument gebruikt om volstrekt eigen muziek te maken. Hierbij maakt ze gebruik van haar Turkse achtergrond, maar ook haar liefde voor improviseren en de samenwerking met uiteenlopende muzikanten.

Home

PERFORMANCE: Antonia Steffens
Danser / choreograaf en performancekunstenaar Antonia Steffens heeft dans gestudeerd in Keulen en choreografie in Amsterdam. In haar werk gaat ze vaak de dialoog aan met het ongeziene: de verbeelding, metafysica, dromen. Voor Ditdit-dada-ditdit doet ze een nieuwe performance

Ditdit Wilbert
Marielle Groven
Sanem Kalfa